Collegespillere suspendert for nakenbilde

KARANTENE: Det som var ment som en uskyldig spøk endte med suspensjon for golflaget til Kansas College. (Foto: Skjermdump Deadspin.com)

Den lutheranske skolen Kansas College har suspendert hele golflaget etter at de la ut dette bildet på Facebook.

Selv om laget ikke viser noe av sine "edle deler", var bildet såpass provoserende at de nå har blitt suspendert av skolen i tre turneringer som straff. Lagets trener Jon Daniels sier hele laget bestående av 15 spillere var med på spøken, men selv så han ikke humoren i opptrinnet.

- Min mage vridde seg, og jeg tenkte "dette er ikke bra", sier han.

Spøken viste seg ikke bare å være i det drøyeste laget for treneren, men også for skolen, som mente bildet ødela deres rykte som en seriøs, lutheransk institusjon.

Kaptein Jack Hiscock sier det hele bare var en spøk som ble blåst ut av proporsjoner. Laget har nå anket straffen til skolens president.

 

Kilde: deadspin.com

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.