Comeback for Johnson denne uken

TILBAKE: Hardtslående Dustin Johnson er klar for spill igjen. (Foto: All Over Press)

Dustin Johnson returnerer til aksjon i ukens Memorial Tournament på Muirfield Village.

Johnson har vært satt ut av spill siden han hjalp en venn å flytte en vannscooter i midten av mars. I mellomtiden har han gått glipp av 14 turneringer på touren, blant annet årets første majorturnering The Masters. Nå er han imidlertid tilbake, og gjør seg klar for årets andre, U.S. Open som slår i gang på Olympic Club i San Francisco om to uker.

 

- Jeg tok ikke på en golfkølle på fem-seks uker, forteller Johnson i et intervju med Sports Illustrated.

 

Dette er andre gangen på et drøyt halvår amerikaneren har vært ute med skade. I november opererte han kneet, og var på vei tilbake for fullt da han pådro seg den kjipe ryggskaden.

 

- Rehabiliteringen etter kneskaden gikk veldig bra. Å skade ryggen like etter var ganske frustrerende. Men jeg er helt frisk nå, og klar til å spille golf igjen.

 

I tillegg til å forsøke å finne tilbake formen, starter nå også kampen om å spille seg til en plass på årets Ryder Cup-lag. Johnson var med da amerikanerne tapte i Wales i 2010, men har nå falt til 24. plass på Ryder Cup-listen mens han har vært skadet.

 

- Jeg ønsker å være på laget, og jeg skal gjøre alt som står i min makt for å komme med. Det skadet så klart å være vekk et par måneder, men jeg har fortsatt nok med tid til å komme med, konkluderer han.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.