Daffinrud overbeviste i storturnering

Daffinrud overbeviste i storturnering

GOD START: Tonje Daffinrud ble beste norske i amatør-VM. I helgen kom hun godt i gang med sin collegesesong. (Foto: Denver Pioneers)

Nylig VM-aktuelle Tonje Daffinrud fikk en god start på sin collegesesong for Denver i helgen.

Vestfold-jenta kjempet i toppen i sesongstarten Liz Murhpey Fall Preview i Athens, Georgia, og delte til slutt 5. plassen i et felt som inneholdt noen av nasjonens beste collegegolfere.

Av de 18 lagene i feltet, var 14 av dem ranket som topp-25 i USA. Med runder på 69, 75 og 72 slag landet Daffinrud til slutt på par for turneringen, bare tre slag bak Texas A&Ms vinner Mary Michael Maggio. 

Daffinrud dro samtidig lasset for laget sitt. Vi må helt ned til delt 40. plass for å finne den nest beste Denver-spilleren. Dermed ble det 10. plass sammenlagt for Denver, 19 slag bak North Carolinas vinnerlag.

- Jeg er virkelig stolt av Tonje. Hun viste så bra holdning og konkurranseinstinkt gjennom ukens i konkurranse mot noen av nasjonens beste lag og spillere. Laget vårt har mye å lære av å spille i store turneringer som denne. Vi har mye å bygge videre på i tiden fremover, sa lagets trener Sammie Chergo etter turneringen.

Neste turnering for Daffinrud & co. blir neste ukes Susie Maxwell Invitational i Norman, Oklahoma.

For øvrige collegeresultater, se www.golfstat.com.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.