Din elektriske caddie

TRALLENES FERRARI: Nye PK Sport har ny type dobbeltsidig, ergonomisk håndtak med brukervennlig 9 girs fartskontroll og LCD skjerm. (Foto: PowaKaddy)

PowaKaddy er en stor aktør i markedet for elektriske traller og med lanseringen av PK Sport styrker de sin posisjon.

Tekst: Christian Furu

 

Nye PK Sport har ny type dobbeltsidig, ergonomisk håndtak med brukervennlig 9 girs fartskontroll og LCD skjerm. Skjermen viser også batteritid og klokken. Selve trallen er utformet for å holde vekten nede samtidig som den er stabil og solid. Den er selvsagt laget med sterke, lettvekts materialer. Den skal lett kunne legges sammen og passe inn i selv små bagasjerom. 

 

Motoren er på 200 watt og svært stillegående. I tillegg til standard blybatterier tilpasset 18 eller 36 hull kan man også få lithium batterier til PK Sport. Lithium 18 hulls batteri er hele 75% lettere enn tilsvarende blybatteri. Batteriet kobles enkelt til ved rett og slett å plassere det i holderen. Ingen kabler er nødvendig. Trallens utforming gjør også at man kan folde den sammen med lithium batteriet på plass.

 

PowaKaddy tilbyr 2 års utvidet garanti på PK Sport. Den er tilgjengelig i butikker nå og veiledende pris er 11.499,- (lithium batteri) og 11.999,- (lithium ESB batteri med lengre brukstid). Fargealternativ er hvit, sort og grafitt.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.