Elgborn skifter beite

KLUBBSKIFTE: Johan Elgborn slutter i jobben som headpro på Kragerø av hensyn til familien. (Foto: Tyrifjord GK)

Kragerø Golfklubbs profilerte pro begynner i ny jobb på Tyrifjord Golfklubb neste år.

- Det er med tungt hjerte jeg har bestemt meg for å avslutte min stilling som Head Professional på Kragerø Golfpark, sier Johan Elgborn på klubbens hjemmeside.

Han forklarer at grunnlaget for valget er av familiehensyn.

- Det er umulig å kombinere et sunt familieliv, med min stilling i Kragerø. Jeg har også fått et meget fristende tilbud fra Tyrifjord Golfklubb, som jeg har valgt å takke ja til. Jeg føler at det er riktig å benytte denne anledningen også av hensyn til min videre karriere, skriver han.

Johan vil fortsette å være ansatt i Kragerø Golf AS frem til 1. februar neste år. Klubben skriver at de i løpet av november satser på å få på plass en ny headpro.

- Det har vært fire meget givende og hyggelige år i Kragerø, og jeg har blitt veldig glad i bådet stedet og menneskene i løpet av de årene jeg har vært der. Jeg kommer til å savne dere alle. Jeg ønsker Kragerø Golf AS og Kragerø Golfklubb lykke til videre og ønsker dere alt god for fremtiden, avslutter Elgborn.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.