Engell våknet til live

Engell våknet til live

VÅKNET: Anders Engell startet treg, men trykket på gasspedalen på slutten. (Foto: Kristin Moe Krohn)

Anders Engell kvalifiserte seg mandag til årets nest siste Challenge Tour-turnering, etter en forrykende avslutning på runden.

Grønmo-golferen er klar for Crowne Plaza Copenhagen Challenge på Royal Golf Club i København etter å ha kvalifisert seg gjennom mandagens kvalifisering til turneringen.

Engell fikk i helgen sin proffdebut i Tsjekkia, hvor han til slutt landet på en respektabel 49. plass etter stabilt spill over fire runder. Bare syv timer etter at han kom hjem fra Tsjekkia, fløy han til København for å ta del i kvalifiseringen som foregikk over 18 hull, skriver "Team Engell på Anders sin nye hjemmeside. andersengell.com

Uten innspill og lite søvn kunne forberedelsene til turneringen vært bedre, og da han var fire over for dagen med tre hull igjen å spille så det ut til at turen til Danmark skulle bli en real bomtur. Heldigvis bet han tenna sammen, og klinte til med tre strake birdies i innspurten. Dermed er han klar for sin andre Challenge Tour-turnering som proff, og sin tredje for året.

Engell delte til slutt tredjeplassen med Steen Tinning og Niclas Johansson, tre slag bak vinneren Jens Dantorp.

Crowne Plaza Copenhagen Challenge slår i gang torsdag. Det medfører at Engell misser den private lunsjen hvor han var bedt til USAs ambassadør onsdag, sammen med Lene Krog og Amalie Valle.

Espen Kofstad skal også spille i Danmark.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.