Fra Big Miss til Crocs

TRO DET ELLER EI: Ja, Crocs lager faktisk også golfsko. (Foto: Crocs)

Hank Haney er for tiden aktuell med boken om sin tid med Tiger Woods men han har også andre ting på gang. Under årets PGA Show fikk vi se glimt av den første kolleksjonen fra Crocs laget i samarbeid med Haney.

Tekst: Christian Furu


Ja, det er faktisk Crocs golfsko og nå lanseres de i Europa. Skoene lages for både damer og menn. De skal være funksjonelle og er ment å brukes både på og utenfor banen. Crocs har fokus på komfort og croslite ™ materialet skal tilpasse seg foten og bidra med demping. 

 

- Jeg tilbringer mye tid på golfbanen så funksjonelle og komfortable sko er ekstremt viktig for meg. Crocs lyttet til mine ideer og jeg tror Crocs Golf med Hank Haney-kolleksjonen gir golfentusiaster en komplett golfsko som kombinerer stil, ytelse og en total komfort – fra golfbanene til klubbhuset., sier Hank Haney.

 

Preston (veiledende pris 899,-) er laget i vannavstøtende skinn og forholdsvis klassisk stil. 

 

Bradyn (veiledende pris 949,-) er også laget i vannavstøtende skinn men har utseende inspirert av joggesko. 

 

Crocs ser på kolleksjonen som et annerledes alternativ til golfsko og det har de helt rett i at det er. Skoene er tilgjengelig fra våren 2012. Følg med på crocs.eu og crocs.no.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.