Godt utgangspunkt for Suzann

I RUTE: Suzann Pettersen er inne på topp ti - der hun hører hjemme. (Foto: Jonathan Ferrey, Getty Images)

Det er sørkoreansk i teten så det holder, men Suzann Pettersen henger godt med.

Det norske golfesset konkurrerer igjen for første gang etter at hun vant på Europatouren for to uker siden, og selv om hun da avsluttet med to runder på rad på hele åtte slag under par, viste hun på fredagens runde av Safeway Classic at formen fremdeles er intakt. Hun ligger på delt 7. plass, etter at hun åpnet med en runde på to under par. Hadde hun ikke pådratt seg en bogey på rundens siste hull, ville hun vært på tredje.

Leder gjør Na Yeon Choi på seks under par. To slag etter følger landsvenninnen Grace Park, også hun fra Sør-Korea, mens Ashli Bunch (USA), Anna Nordqvist (Sverige), Se Ri Pak (Sør-Korea) og M.J Hur (Sør-Korea) deler tredjeplassen. Fire jenter fra Sør-Korea, altså, på topp tre.

Na Yeon Choi vant to titler i fjor, hadde hele 16 topp ti-plasseringer på veien mot førsteplassen på den offisielle pengelisten, og hun hadde også den laveste snittscoren av samtlige i fjor. Det førte til skyhøye forventninger for 23-åringen før denne sesongen.

- Det var mye press på meg fra Korea, fra sponsorene og media, de ville ha enda bedre resultater. Men jeg synes jeg har gjort det ganske bra, sier hun, selv om det ennå ikke er blitt noen seire i 2011. Hun har dog fem topp ti-plasseringer på 12 forsøk.

P.S Mens Suzann gjør sine saker bra i USA, går det ikke fullt så bra for Marianne Skarpnord i Aberdeen Ladies Scottish Open. Hun ligger på delt 26. plass etter to runder på 73 slag. To over par totalt, altså. Det er ni slag etter Catriona Matthew, som leder.

Kilde: lpga.com

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.