Golfexpo: Kvalifisering til NM i longest drive

Golfexpo: Kvalifisering til NM i longest drive

Kai Jensen prøver å slå seg til finaleplass, men 191 meter ble ikke langt nok.

Foreløpig har 13 herrer kvalifisert seg til longest drive konkurransen på Golfexpo. For å bli med i finalen må man slå over 250 meter. I dameklassen er det foreløpig tre.

Den lengste til driven til nå har vært 290 meter. Kvalifiseringen avsluttes kl 16 i dag. Selve Norgesmesterskapet går av stabelen i mai neste år på Mørk Golfklubb i Spydeberg.

Følgende er allerede klare: Haiman Askari, Chris Danielsen, Henrik Sivertsen, Martin Michelsen, Ken André Lysebo, Ruben Brog, Morten Haukedal, Martin L. Røste, Michael Lavrin, Christian Dyngeland, Roy Kanth, Atle Rudén, Gaute Iversen og Torstein Dyngeland. 

Følgende damer er kvalifisert: Mikaela Solberg, Florence Sundvoll og Stine Fossum Wegner.

Her er det også mange gode tilbud på køller, traller  og annet golfutstyr. Golfexpo stenger kl 17 i dag.

 

 

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.