- Jeg føler meg godt forberedt

TO NORSKE: Både Suzann Pettersen og Marianne Skarpnord stiller til start i sesongstarten på årets LPGA Tour. (Foto: All Over Press)

Torsdag skal Suzann Pettersen endelig svinge køllene igjen. Da slår ISPS Handa Women's Australian Open i gang.

Også Marianne Skarpnord stiller til start i turneringen som spilles på Royal Melbourne Golf Club, banen som var vertskap for President's Cup for noen måneder siden. Banen er en 5 945 meter lang par 73-bane, og de 156 spillerne konkurrerer om en samlet pott på en million dollar. Det kommer neppe som noe sjokk at Yani Tseng er regjerende mester i turneringen.

 

Suzann Pettersen leverte en av sine sterkeste sesonger i fjor med to LPGA Tour-seiere, en Ladies European Tour-seier, samtidig som hun var en nøkkelperson i at Europa gjenerobret Solheim Cup-trofeet på hjemmebane. I tillegg flere seiere har hun samtidig bevist at hun er en av tourens mest stabile spillere. I de 20 LPGA-turneringene hun spilte i fjor, endte hun topp ti i tolv av dem. Og i følge henne selv kunne ikke vært mer klar. 

 

- Jeg føler meg godt forberedt til den nye sesongen.

 

- En dag igjen til første runden av Australian Open! Jeg slår ut 12:50 med So Yeon Ryu og Katherine Hulle. Jeg har hatt et par gode treningsrunder. Royal Melbourne er en fantastisk golfbane, men veldig utfordrende. Sannsynligvis en av de vanskeligste banene jeg har spilt. Må virkelig ta med mitt "A-game" her!, skriver hun på hjemmesiden sin. Vi gjør oppmerksom på at hennes starttid 12:50 torsdag tilsvarer 00:50 norsk tid.

 

Tidligere denne uken skrev Tutta at hun føler seg godt forberedt til det nye året, og fortalte også til Norsk Golf under PGA Merchandise Show i Orlando for to uker siden at dette var første vinteren på lenge hun har sluppet å bli syk, slik at hun har kunnet konsentrere seg om trening hele tiden. Det lover godt for det nye året.

 

Hvor mange seiere tror du det blir på Suzann i år?

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.