Juniorene samlet på Gjerdrum

IVRIGE BARN: Deltagerlisten var full til Gjerdrum Junior Tour søndag. (Foto: Gjerdrum GK)

Søndag 21 august var barn og ungdom invitert til Gjerdrum Junior Tour. Turneringen var fulltegnet, med 72 påmeldte deltakere. 

I helgen gikk Gjerdrum Junior Tour av stabelen på Gjerdrum Golfklubb. Slik lyder juniorleder Rolf Fardals referat fra dagen:

"Junior Tour er en åpen klubbturnering der fokus er på klubbens egen spillergruppe. En del av suksessen er  at klubbens egne juniorer stiller i turneringen. Når alle blir med så blir det fort fest! Junior Tour er arenaen for å lære å spille og konkurrere, og deltakelse er viktigere enn resultatet. Når barna blir vant til alt det som hører konkurranse til, kommer egen utvikling naturlig til det hele. Det handler om å bli trygg på banen og slippe løs spillegleden. En premie for å markere deltakelse ble satt pris på blant nybegynnerne.

Gjerdrum Junior Tour ble arrangert for andre året og neste år er det planlagt fortsettelse. I de fleste idretter presenteres en terminliste tidlig i sesongen, samtidig som treneren informerer om hvilke turneringer den enkelte skal delta i. Det er viktig å skape tradisjon omkring turneringer og bruke de lokale terminlistene aktivt i treningen, slik at både trener og spiller får et forhold til konkurranse i egen klubb og i naboklubber.

Gjerdrum Golfklubb hadde åpning av sin nihulls bane så sent som i 2010. Banen ligger sentralt i Ask, med barn- og ungdomsskole på sykkelavstand. Klubben ønsker å satse på barn og ungdommer og har særlig fokus på barnfamilier, med familierabatter i medlemskontingenten. Klubbens vilje til å satse på barn og ungdom gir en god plattform å bygge virksomheten videre på."

http://www.gjerdrumgolfklubb.no/

 

 


Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.