Kjærligheten sliter ut Rory

SLITEN: Graeme McDowell sier jet-set-livet med Caroline Wozniacki tærer på McIlroy. (Foto: All Over Press)

Graeme McDowell tar bladet fra munnen, og sier Rory McIlroys kjærlighetsliv sliter ham ut.

Rory McIlroys gode venn Graeme McDowell, hevder Rory McIlroy er sliten på grunn av sitt forhold med tennisstjernen Caroline Wozniacki.

 

23-åringen endte på 40. plass i U.S. Masters, misset cuten i U.S. Open som han vant i fjor, før han endte på en skuffende 60. plass i forrige ukes British Open.

 

McDowell hevder all reisingen rundt verden sammen med det danske tennis-esset går ut over Rorys spill.

 

- Det er ingen tvil om at all reisingen sliter ham ut, og vi ser ser han er utslitt. Men han er en veltrent gutt og har all verdens talent. Det er bare et spørsmål om tid før han kommer tilbake, forteller "G-Mac" i et intervju med The Golf Channel.

 

- Hans prestasjoner i de store turneringene har ikke vært helt opp til hans standard, men han er på en reise nå hvor han utforsker nye ting. Han er fornøyd med privatlivet sitt, og Caroline er en herlig jente. Det kommer til å gå greit med ham. Han har hatt 12 tøffe måneder. La oss være ærlige - gutten er forelsket. Han er gal etter henne. Det er ikke noe stort problem å ha.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.