Peter Kaensche klar for Groruddalen Open

PAR 3 NM: Peter Kaensche deltar på uoffisielt NM på Groruddalen GK 17. og 18. juni (Foto: All Over Press).

Peter Kaensche - en landets bedre golfspillere - har meldt seg på Groruddalen Open – årets Uoffisielle NM  i par 3. Turneringen går av stabelen 18. - 19. juni.

Peter Kaensche startet sin golfkarriere i Groruddalen, og klubben setter stor pris på at Peter ønsker å delta i denne turneringen, heter det i en pressemelding fra Groruddalen Golfklubb.

Klubbens pro gjennom mange år, Tom Selmer, er også påmeldt til årets turnering. Han har en imponerende banerekord på 50 slag, gjort under meget vanskelige spilleforhold. Denne rekorden ønsker Tom å forsvare og på en treningsrunde i forrige uke gikk han på sterke 27.

Med Groruddalen Open, blåser Groruddalen Golfklubb  liv i en gammel turneringsform, et uoffisielt NM i par 3. Turneringen er en del av NGFs Region Tour, og vil gi kvalifiseringsmuligheter til Norgescup.

Turneringen spilles over to dager med en kvalifiseringsrunde med spill over 18 hull på lørdag. Etter denne runden vil det være en cut på 24 pluss like som spiller om den uoffisielle norgesmestertittelen over 27 hull på søndag.

Premiepotten vil være på kr. 40.000, hvorav 1. plass gir kr. 25.000 kroner, 2. plass gir 10.000 og 3. plass 5.000. Det deles også ut to plasser blant top 10 for deltagelse i årets individuelle Norgesmesterskap. I tillegg får alle med ”Hole in One” en bærbar Toshiba.

 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.