Roligere program for Rory

Roligere program for Rory

VIL VINNE: Rory McIlroy håper på å vinne pengelistene på begge sidene av Atlanteren. (Foto: All Over Press)

Verdenseneren sier han skal spille færre turneringer neste år.

Rory McIlroy har spilt 21 turneringer så langt denne sesongen i tillegg til Ryder Cup. Det gjenstår fortsatt fire Race to Dubai-turneringer på Europa-touren, og 23-åringen har i tillegg allerede forpliktet seg til å spille i Kina på slutten av året.

Det hektiske programmet har resultert i turneringer annenhver uke for nord-iren, og gjort det mulig for ham å forsøke å vinne pengelistene på begge sidene av Atlanteren, slik Luke Donald gjorde i fjor. Men McIlroy sier han ikke kommer til å forsøke å gjenta bedriften neste år.

- Jeg vil gjerne skjære ytterlige ned på programmet, og neste år vil jeg spille maksimalt 22 eller 23 turneringer. Jeg har fortsatt noen store turneringer igjen, og jeg håper på å vinne Race to Dubai og repetere Luke sine prestasjoner i fjor. Jeg skal gjøre en siste innsats.

- Det har vært en fantastisk sesong, og jeg er klar for sesongslutt. Det er så lange sesonger nå. Men så føler jeg meg også forpliktet til å spille noen av de siste turneringene før finalen i Dubai. Etter å ha kommet så nær Race to Dubai-seieren et par ganger, blir det ikke vanskelig å motivere seg til de siste turneringene, konkluderer McIlroy.

(Kilde: Golf365.com)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.