Sesongåpning av Banak Links Golfpark

SEN SESONGSTART: Lørdag gikk endelig startskuddet for golfsesongen ved Banak Links Golfpark i Finnmark (Foto: Paul I. Nilsen).

Lørdag 7. mai var det endelig duket for sesongåpning ved idylliske Banak Links Golfpark i Lakselv i Finnmark.

Innrammingen av sesongåpningen kunne ikke vært mye bedre. Med islagt Porsangerfjord rett ved siden av banen, gradestokken godt på pluss sida (+10), sol fra skyfri himmel og vindstille.  Lørdag 7. mai kl. 12:00,møtte ett titalls glade golfspillere opp på Banak Links Golfpark. Alle smilte og var glade for endelig å kunne ta fatt på golfsesongen. Stemningen var nesten til å ta og føle på, nesten som barna på julaften, skriver Paul I. Nilsen i en mail til Norsk Golf.

For mer informasjon om banen, besøk klubbens hjemmeside.
Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.