Skade stopper Tiger Woods

MÅ HVILE: Legen har beodret Tiger Woods til å hvile. Og det er det han gjør. (Foto: Al Tielemans, Getty Images)

Tiger Woods stiller ikke til start i Wells Fargo Championship.

Det kunngjorde han på sin hjemmeside tirsdag. Den tidligere verdenseneren har pådratt seg en "mindre skade" i venstre kne. I tillegg fikk han vondt i akillesen da han slo et slag fra et vanskelig lie under Eisenhower-treet på det 17. hullet under Masters.

Woods fortsatte å spille, han gikk sogar på 67 slag avslutningsdagen og endte på en fjerdeplass, men han gikk til legen etterpå. Og legen anbefalte hvile.

- Jeg kontaktet turneringsledelsen personlig og uttrykte hvor skuffet jeg er over ikke å kunne spille. Det er en fantastisk turnering, men jeg må følge legenes råd for å bli bedre, skrev han på hjemmesiden sin.

Turneringsdirektør Kym Houghman er naturlig nok lei seg for at Tiger ikke er på plass, men han satte likevel stor pris på telefonsamtalen.

- Det var utrolig fint gjort av ham, sier Houghman til Charlotte Observer. - Vi hadde en fin prat.

Woods håper å være tilbake i spill igjen om noen uker. Den neste turneringen han har meldt seg på til, er The Players Championship.

Kilde: pgatour.com


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.