Skademarerittet over for Kristiansen

TILBAKE: Etter å ha vært ute i hele 2011 er Anders Kristiansen endelig tilbake i full trening. (Foto: All Over Press)

Tidligere juniorverdensmester Anders Kristiansen er omsider tilbake i trening etter lengre tids skadeavbrekk.

Det melder ToppGolf i en pressemelding. Borregaard-spilleren har lenge vært ansett som et av de største talentene landet vårt har å by på, men en alvorlig ryggskade har satt en stopper for progresjonen hans de siste sesongene. 21-åringen var satt ut av spill hele 2011-sesongen. Skademarerittet begynte med en betennelse i ryggen som hindret ham i å spille lag-EM sommeren 2010, og siden har skaden forverret seg. 

Full trening

Dermed har han blitt begrenset til å kun trene nærspill i 2011, ettersom han ikke har fått lov av legen til å trene på de lange slagene. I stedet har han ved flere anledninger gått caddie for Knut Børsheim på Challenge-touren denne sesongen. Nå er det imidlertid Anders sin tur til å svinge køllene.

I følge pressemeldingen fra ToppGolf er han i gang med å trene med Darren Webster-Clarke, og har jobbet med spillere som Søren Hansen, Emil Ozeke og Richard Green.

- Anders vil fortsette sitt nye treningsprogram mens han forsøker å kvalifisere seg til Europa-touren i 2012/2013, heter det i pressemeldingen.

Stort talent

Anders Kristiansen rakk å bli en merittert spiller før han dro på seg ryggskaden for snart et halvannet år siden. I 2007 og 2008 vant han gull i junior-VM, og i 2006 representerte han Europa i Junior Ryder Cup. I 2008 vant han også det åpne australske mesterskapet for amatører, og i landslagssammenheng står han med en gull-og en sølvmedalje i junior lag-VM, et gull i junior lag-EM og et sølv i junior lag-EM.

Vi ønsker ham lykke til med veien tilbake!

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.