Stjernekokken slo Hole in one - på sitt "eget" hull!!!

Stjernekokken slo Hole in one - på sitt eget hull!!!

Bent Stiansen spanderer 12 retter på Statholdergaarden til alle som slår hole in one på hull 7 på Oppegård golfklubb. Nå må han spandere middag på seg selv!

I siste utgave av Norsk Golf har vi et langt portrettintervju med Bent Stiansen. Stjernekokken som ble hekta på golf, og som nå tilbringer mye av sin tid på Oppegård golfklubb. Ikke bare dét, Stiansen fortalte også til Norsk Golf at han spanderer en 12 retters middag på Statholdergaarden til alle som får hole in one på hull 7.

Nå må Bent Stiansen spandere middag på seg selv - for under herreturneringen på Oppegård 10. juli skjedde nemlig det utrolige. Stiansen satte ballen rett i koppen - på sitt eget sponsorhull! 

Vi i Norsk Golf gratulerer med bragden! Og så håper vi maten smaker. Dersom du skulle ha noe å utsette på måltidet, Bent, kan du bare kontakte oss. Vi kjenner han som driver stedet!

Magnus Sveen

Magnus Sveen

Les flere av mine artikler.

Ansvarlig redaktør i Norsk Golf.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.