Ta din egen Nike Speed Trial

FARTSKONTROLL: Snart kan du sammenligne lengden med dine nåværende køller og Nikes nye VRS serie. (Foto: Lars Martin Bøe)

Nike er på vei ut til norske klubber og driving ranger. I år har de fokus på Speed Trial, konseptet vi så første gang under PGA Show i Orlando.

Tekst: Christian Furu

 

Poenget er at du skal sammenligne lengden med dine nåværende køller og Nikes nye VRS serie. Under PGA Show så vi at mange fikk mye mer lengde med VRS køllene. Nike ønsker å gi deg mer fart i svingen og det kan VRS gjøre med sin lave vekt. Nå får alle muligheten til å teste om dette passer dem. Resultatene måles med Flightscope.

De har også andre ting på programmet. Avhengig av hvordan fasilitetene er på stedet vil du kunne oppleve følgende;

  • Proshop – Nikes tech representant er tilgjengelig for en prat om sko, baller, bager osv.
  • Puttegreen – Testing av Nike Method og Method Core puttere og de forskjellige ballene.
  • Nærspillsområde – Testing av wedger og baller.
  • Driving range – Testing av jern, driver, hybrid og fairwaywood.

Nike prøver å ta demodagen litt lenger. Det er spennende at de skal ta med seg Speed Trial til Norge. Det er viktig å poengtere at man her må ta med sine egne køller for sammenligning.

Dato og steder blir klart fortløpende og kan sjekkes på denne linken til Nikes nettside.

 

Sjekk også med din lokale proshop eller golfbutikk som er forhandler av Nike. Start og varighet på arrangementet vil variere avhengig av fasilitetene.

 

 

 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.