Tiger etter ny operasjon: – Jeg har ikke følt meg så bra på mange år!

Tiger etter ny operasjon: – Jeg har ikke følt meg så bra på mange år!

Tiger Woods er optimist etter sin fjerde ryggoperasjon. Foto: Getty Images

Hørt det før?

Det er muligens noe parodisk over det, og kanskje er du lei av å høre det. Men likevel; Tiger Woods er på vei tilbake fra en ny ryggoperasjon, og han er mer optimistisk enn noen gang!

Optimist

27. april kom rapportene om at golf-legenden hadde gjennomgått sin fjerde ryggoperasjon. Denne uka kom de første reaksjonene på operasjonen. Og skal man tolke hovedpersonen selv, var inngrepet ekstremt vellykket.

Det er med andre ord bare å begynne å glede seg/grue seg til nok et sensasjonelt Tiger-comeback.

bloggen sin skriver han:

– Det er en måned siden jeg opererte ryggen, og det er vanskelig å finne ord for å beskrive hvor mye bedre jeg føler meg. Jeg har ikke følt meg så bra på mange år.

– Kan jeg takle det?

Tiger skriver at han gjorde alt i sin makt for å være klar til Masters på Augusta, men det ville seg ikke. Han sammenligner smerten han følte med US Open i 2008.

– Smerten oppstod etter balltreffet. Jeg tenkte: «kan jeg takle det?» Denne gangen var svaret: «sannsynligvis ikke», skriver han.

Selvfølgeligheter, selvfølgeligheter, tenker du kanskje?

Comeback?

Så det alle lurer på: Når kommer Tiger Woods til å returnere til fordums storhet. Tiger virker som vanlig ikke å være i tvil.

– Legen og fysioterapeuten min sier at operasjonen var en suksess. Det viktige nå er å ikke ødelegge noe, og ta det forsiktig. Jeg fungerer godt i hverdagen, kjører barna til skolen, og gjør øvelsene mine. Alt jeg kan gjøre nå er å ta det dag for dag, og ikke skynde meg for fort.

Tiger skriver at det fortsatt vil gå to til tre måneder før han kan begynne å rotere og trene golf-spesifikt.

Helt til slutt legger golflegenden til det alle ønsker å høre.

– For at jeg ikke skal virke tvetydig: Målet er å spille profesjonell golf igjen!

Håpet lever.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.