Tiger kritisk til boken om seg selv

MISFORNØYD: Tiger Woods er skuffet over gamletrener Hank Haney som har skrevet bok om ham. (Foto: All Over Press)

Tiger Woods kritiserer gamletrener Hank Haney som har skrevet bok om ham.

- Jeg synes det er veldig uprofesjonelt og skuffende, spesielt siden det er en jeg har jobbet med og stolt på som en venn, forteller Woods i et telefonintervju med ESPN.com.

 

- Det har vært andre ensidige bøker om meg, og jeg tror folk forstår at det handler om penger. Jeg kommer ikke til å kaste bort tiden min på å lese den, sier han.

 

Haney annonserte tidligere i måneden at han har skrevet en bok kalt "The Big Miss" om sine seks år som Tigers trener mellom 2004 og frem etter US Masters i 2010. I løpet av deres tid sammen giftet Tiger seg, fikk to barn, vant seks major-turneringer, før den omtalte utroskapsskandalen brøt løs.

 

Les også: Haney skriver bok om Tiger-samarbeidet 

 

Like etter at ESPN.com publiserte Woods´ kommentarer på sin nettside, svarte Hank Haney på sin Twitter-konto, @HankDHaney:

 

- The Big Miss er golf-historie. Jeg observerte storhet og jeg blir spurt om det hele tiden. Jeg ønsket å dele det på en rettferdig og ærlig måte, skriver an.

 

"The Big Miss" havner i amerikanske bokhyller 27. mars. Det er ennå uvisst når og om det kommer en oversatt versjon til Norge, men den engelske versjonen er allerede lagt ut for forhåndssalg på CDON.com og Apple sin nettbokhandel.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.