Tiger møter Scott

President's Cup: 24 konkurranseklare spillere klare foursomes i Melbourne. (Foto: All Over Press)

Så blir det en realitet: Tiger møter Adam Scott i siste ball første runde i Presidents Cup som begynner torsdag.

Det har vært knyttet stor spenning til om de to golferne skulle spille i samme ball. Det er bare to uker siden Woods eks-caddie, Steve Williams, kom sin famøse bemerkning om hvor Tiger kunne gjøre av sin og Adam Scotts triumf

I følge golf365.com har de to lagkapteinene for henholdsvis det internasjoanle og det amerikanske laget,Greg Norman og Fred Couples, i fellesskap kommet til at det var best å få en slik "clash" ut av veien så tidlig som mulig.Presidents Cup spilles på Royal Melbourne i Australia. Woods og Scott skal møtes i en av de første forusomes, Tiger med lagkamerat Steve Stricker og Scott med KJ Choi.

Begge kapteinene er sikre på at de to golferne vil oppføre seg profesjonelt og gå ut og spille golf og reprensentere det internasjonale og amerikanske laget på den måten de bør gjøre.
Couples minner om at det ikke bare handler om Adam Scott og Tiger Woods. Han karakteriserer Stricker og Choi som to av de flotteste gutta på PGA-touren.

Det spilles seks foursomes torsdag. Slik ser oppsettet ut:
 

Ernie Els/Ryo Ishikawa mot Bubba Watson/Webb Simpson

Geoff Ogilvy/Charl Schwartzel mot Bill Haas/Nick Watney

Aaron Baddeley/Jason Day mot Dustin Johnson/Matt Kuchar

Retief Goosen/Robert Allenby mot Phil Michelson/Jim Furyk

KT Kim/YE Yang mot Hunter Mahan/David Toms 

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.