´Trøstepremie´ for McIlroy

SKJEBNEBESTEMT? Mange mener det står skrevet i stjernene at 22 år gamle Rory McIlroy snart klatrer til topps på verdensrankingen. (Foto: All Over Press)

Hunter Mahan hindret Rory McIlroy i å klatre til topps på verdensrankingen denne uken, men nord-iren topper i det minste nå Europatourens Race to Dubai-liste.

Rorys andreplass i Arizona tar hans totale inntjeninger på årets Europatour til 938 052 euro, drøye 7 millioner kroner. Dermed har han klatret forbi en av sesongstartens store overraskelser, Branden Grace som i fjor spilte på Challenge Tour. Også Lee Westwood passerer sør-afrikaneren, etter å ha endt på fjerdeplass i Arizona.

 

Neste World Golf Championship-turnring spilles allerede om to uker, og i mellomtiden har Europatouren en kort pause. På PGA-touren spilles imidlertid Honda Classic, med både Rory og Westwood i startfeltet. Dermed får de nok en mulighet til å klatre til topps på verdensrankingen denne uken.

 

Se den oppdaterte topp ti-listen på verdensrankingen under.

 

1. Donald 9.13

 

2. McIlroy 8.60

 

3. Westwood 8.17

 

4. Kaymer 6.02

 

5. Stricker 5.80

 

6. Simpson 5.14

 

7. Johnson 5.11

 

8. Scott 5.05

 

9. Mahan 5.03

 

10. Day 5.01

 

(Kilder: owgr.com/europeantour.com)


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.