Tutta månedens idrettsutøver i USA

BEST: Suzann Pettersen ble kåret til den beste kvinnelige idrettsutøveren i USA i august. (Foto: All Over Press)

På bakgrunn av hennes strålende spill i august har Suzann Pettersen blitt kåret til månedens kvinnelige idrettsutøver i USA.

Det er United States Sport Academy som har gitt henne den gjeve utmerkelsen. August ble en høyst vellykket måned for Tutta. Med en avslutningsrunde på syv under par i Safeway Classic 21. august, spiste hun opp et forsprang på ni slag opp til teten, og slo til slutt Na Yeon Choi i omspill. Seieren har blitt beskrevet som hennes største prestasjon i karrieren, og kom bare to uker etter at hun stakk av med tittelen i Ladies Irish Open på kvinnenes Europa Tour. Seieren var Tutta sin andre på LPGA-touren denne sesongen, og hennes åttende totalt i karrieren.

 

Kåringen vant hun med 31,55 prosent av stemmene, foran den amerikanske sprinteren Carmelita Jeter som endte på andreplass med 27,28 prosent. Tennisstjernen Serena Williams kom på tredje med 20,24 prosent, mens en annen tennispiller - danske Caroline Wozniaki som dater Rory McIlroy kom på fjerdeplass med 11 prosent.

 

Vi gratulerer!

 

Her kan du se Tutta i en promovideo fra Nike som ble sluppet i forrige uke.

 

 

 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.