Valgkomiteen går for Andreassen

INNSTILT: Finn H Andreassen er bl.a. styreleder i Losby Golfpark. (Foto: Illustrasjon)

Valgkomiteen i NGF har innstilt Finn H. Andreassen som ny president i forbundet. 

Dette går frem av en pressemelding fra NGF søndag kveld.

Hvis Golftinget i november er enig med valgkomiteen, vil Andreassen  i så fall overta toppvervet innen norsk golf etter Jon Kåre Brekke, som etter 12 år i forbundsstyret, hvorav de to siste som president, har besluttet å tre tilbake.

Andreassen er for mange kjent fra sin tid i NRK og TV2. Han arbeider nå med forskjellige prosjekter innen media og interaktive løsninger for mobil, nettbrett og pc. Andreassen er medlem av Losby Golfklubb og sitter som styreleder i Losby Golfpark.

 - Golf-Norge står ovenfor store utfordringer i tiden som kommer. For oss var det viktig å finne en person med bred erfaring fra både næringslivet og frivillige organisasjoner. Vi mener Finn har disse egenskapene i tillegg til at han gjennom sitt styreverv i Losby Golfpark har en solid forankring i norsk golf, sier leder av golfforbundets valgkomité Svein Erik Gulbrandsen.

 Golftinget finner sted i Bergen 20. november. I tillegg til Andreassen ønsker valgkomiteen Einar I. Lohne og Vegard Aune til det nye styret. Anne-Lise Løfsgaard, Kåre Harald Hansen, Dag Kirchoff, Britt Kyllingstad og Wenche Pedersen er alle innstilt til gjenvalg.
 

Om Finn H. Andreassen

- 67 år, gift

- Journalist, forfatter, tv-produsent

- Tidligere programdirektør og viseadministrerende i TV2, nyhetssjef i NRK/TV – og produsent for en rekke aktualitets- og debattprogrammer på TV.

- Arbeider nå med forksjellige prosjekter innen media, bl.a. tv-formater og interaktive løsninger for mobil, nettbrett og pc.

- Har bistått Norges Golfforbund med strategien rundt medieavtalen og nye kommunikasjonsløsninger for golfklubbene.

- Styreleder i Losby Golfpark siden 2009.

Kristin Moe Khron

Les flere av mine artikler.

Kristin Moe Krohn har vært redaktør for Norsk Golf og norskgolf.no siden 1. April 2011. Tok "grønt kort" den helgen Diana døde, men brukte mange år på å komme ordentlig i gang med å spille golf. Har nå 24 i handicap, bor på Røa i Oslo og er medlem på Asker Golfklubb. Er utdannet siv.ing, men har jobbet med journalitsikk, informasjon og kommunikasjon i 30 år.  Er glad i å gå på ski om vinteren, men stikker gjerne også en tur til varmere strøk for å spille golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.