Vegas på topp i Vegas

I FORM IGJEN: Det er lenge siden Bob Hope Classic, men endelig virker Jhonattan Vegas å ha funnet tilbake igjen til formen igjen. (Foto: Scott Halleran, Getty Images)

Jhonattan Vegas går for jack pot i Las Vegas.

Jhonattan Vegas havnet på alles lepper da han gikk til topps i Bob Hope Classic tidligere i sesongen. Men etter det ble det ganske stille rundt førsteårsspilleren fra Venezuela. Helt til torsdagens åpningsrunde av Justin Timberlake Shriners Hospitals for Children Open. Da klinte han til med en runde på åtte under par, hans beste runde noensinne som profesjonell, og med det tok han ledelsen sammen med William McGirt.

- Jeg følte at jeg slo ballen fantastisk bra, og det var morsomt. Men det viktigste var at jeg satte mange putter i dag, kommenterte Vegas.

Det er viktige tider for spillerne på touren nå. Det handler om å komme seg inn blant de 125 beste på pengelisten, og selv om man ikke skulle klare det, er det også viktig å bli blant de 150. Det gir også 10-15 turneringsstarter i det gjeveste golfselskapet neste år.

For en spiller som Nathan Green, for eksempel, er denne ukens turnering særdeles viktig. Green ligger helt nede på en 178. plass på pengelisten. Etter første runde av JT Shriners Hospitals Children Open ligger han på andreplass, slaget etter Vegas og McGirt.

Sistnevnte er også nykommer i årets sesong. Han ligger på 137. plass på pengelisten før ukens turnering. Han gjorde sju birdies fra hull nummer sju til 16, og fullførte sine 18 uten en eneste bogey.

- Jeg prøvde bare å gjøre så mange birdies jeg kunne, sa han etterpå.

 

Kilde: pgatour.com

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.