Verdens mest kjente caddie?

GODE VENNER: Andres Romero fikk hjelp av Manchester Citys stjernespiss Carlos Tevez i søndagens fjerderunde i England. (Foto: All Over Press)

Ingen ringere enn Manchester Citys stjernespiss Carlos Tevez gikk caddie for Carlos Romero under avslutningsrunden av The Open.

I England: Christian Døvle


Carlos Tevez har byttet klubber oftere enn de fleste. Denne gangen var det på tide for argentineren å bære klubber, da han søndag gikk caddie for sin gode kompis og landsmann Andres Romero.

 

Tevez sin hjelp på bagen så dog ikke ut til å hjelpe nevneverdig for Romeo, som slet på Royal Lytham hvor det nå har begynt å blåse opp. Med en sisterunde på 82 slag endte han 18 over for turneringen, helt sist av spillerne som klarte cuten.

 

- Jeg koste meg. Det er en praktfull bane. Det er en fornøyelse og en uforglemmelige opplevelse å få lov til å gå rundt på denne banen med disse fantastiske spillerne. Det er en drøm for alle som spiller golf. Det er vanskelig å bære rundt på bagen, for den er tung, men det gikk greit. Jeg kunne gi ham noen råd underveis, så jeg bare bærte bagen og ga ham støtte. Romere er profesjonell og kan alt fra før, men vi samarbeidet bra, sa Tevez etter runden.

 

Romero ledet forøvrig The Open på Carnoustie i 2007 da to hull gjenstod, men avsluttet til slutt på tredjeplass. Denne uken lå han en under par og på 15. plass etter halvspilt turnering, men visnet gjennom helgen.

 

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.