Yes! lanserer 2012-modeller

NYHETER: Yes!-putterne har i 2012 fått en ny insert i slagflaten. (Foto: Lars Martin Bøe)

En titt på Yes! sin nye puttermodeller.

Tekst: Christian Furu

Yes!-putterne har  i 2012 har fått en ny insert bak de velkjente rillene. Denne skal både gi bedre følelse og hjelpe deg å sikte. De velkjente konsentriske rillene kalt C-Grooves er altså fremdeles på plass men ifølge produsenten i litt forbedret utgave.

De lanserer også et system for tilpassing av putter kalt Bella-Fit Fitting System. Dette lar deg finne nøyaktige innstillinger for alle typer puttere i alle lengder, også mage- og langputtere.  «Golfindustrien har hatt stort fokus på korrekt tilpasset utstyr de siste årene, men putteren ser ut til å ha bli glemt», sier Chip Brewer, President og CEO i Adams Golf.

Årets lansering er den første etter at Adams Golf kjøpte Yes! Golf. De lanserer puttere i vanlig lengde, mage- og langputtere i de tre finishene satin, hvit pvd og sort pvd. 

Som tidligere bruker Yes! selvsagt damenavn på putterne sine. Bladputterne heter Callie, Bella, Jenny og Sophia. Malletputterne er Sandy, Sara og Eleanor mens Pippi og Sandy tilbys som mage- langputter. Yes! 2012 puttere kommer for salg 1.april.

 

                                            

       

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.