Skarpnord og Daffinrud misset cuten

Skarpnord og Daffinrud misset cuten

Marianne Skarpnord og Tonje Daffinrud endte på feil side av cutgrensen i Australia. (Foto: Benjamin A. Ward/NGF)

Denne uken var første gang en LPGA Tour-turnering spilles med to norske på startstreken uten at en av dem heter Suzann Pettersen. Det endte med misset cut for begge.

Skarpnord var beste norske etter første runde av Women's Australian Open på en delt 61. plass (E). Fredag fulgte hun opp med en skuffende runde på fire over par. Dermed falt hun til delt 111. plass, fire slag bak cutstreken.

Ytterligere tre slag bak Skarpnord måtte Tonje Daffinrud ta til takke med 128. plass i sin første turnering på LPGA-touren. Daffinrud kvalifiserte seg for øvrigtil turneringen takket være 6. plassen på Ladies European Tour forrige uke – hennes beste plassering i karrieren. 

Australieren Sarah Jane Smith leder turneringen på ni under par, ett slag foran tre spillere.

Suzann Pettersen tar fatt på sin sesong i Thailand neste uke.

Leaderboard

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.