Dette er Titleists nye 718-jernserie

Dette er Titleists nye 718-jernserie

Titleists nye 718-jernserie. (Foto: Titleist)

Når Titleist lanserer nye køller, er det alltid en stor nyhet. Her er første titt på de kommende 718 MB-, CB-, T-MB-, AP2-, AP3- og AP1-jernkøllene.

Køllene har allerede begynt å dukke opp i bagene til flere av tour-spillerne deres. Kort tid etter at Ian Poulter la ut bilder av de nye køllene (som han tilsynelatende har forelsket seg helt i) på sin Twitter-konto, bestemte Titleist seg for å slippe det første offisielle bildet av køllene.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Titleist har holdt seg tro til sine tradisjoner og gått for et stilrent og klassisk design.

718-serien inkluderer hele fire ulike typer cavity-køllehoder tilpasset ulike spillertyper, en tradisjonell bladkølle for de aller beste spillerne, samt den karakteristiske T-MB – en bladkølle med uthulet køllehode for spillere som trenger ekstra hjelp med å få ballen opp i luften.  

Nytt av årets serie er AP3-jernkøllene. De ser ut til å være en mellomting av de lettspilte AP1-køllene og AP2-køllene som er rettet mot

718-serien erstatter den snart to år gamle 716-serien. Jernkøllene blir sannsynligvis lansert til høsten.

Norsk Golf kommer tilbake med mer så fort det slippes mer informasjon om køllene. I mellomtiden kan du se (og nyte) utstyrsforumet Golfwrx.com sine bilder av de kommende jernkøllene under.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.