Nå er det Dustin Johnson sin tur

Nå er det Dustin Johnson sin tur

Utstyrsbloggen GolfWRX.com har sikret de første bildene av TaylorMades kommende puttere. De to til venstre er identiske med Dustin Johnson og Jason Days puttere. (Foto: Golfwrx.com)

Nå følger TaylorMade opp med en Dustin Johnson-inspirert Spider putter

Etter at Jason Day startet å bruke sin egen utgave av TaylorMades Spider putter i 2015 har salget på Spider-putteren skutt i været. Nå lanserer TaylorMade to nye utgaver av putteren, samtidig som de også kommer med en tro kopi av Jason Days putter.

Det er den Golf Digest-eide utstyrsnettsiden GolfWRX.com som har sluppet de første bildene av putterne.

De nye modellene er helt like de som Dustin Johnson og Jason Day bruker til daglig på touren. Likt skaft, insert, køllehode og farger.

Dustin Johnson, Spider Tour (Black)

Denne svarte varianten er lik den Dustin Johnson bruker på touren. (Foto: GolfWRX.com)

Jason Day, Spider Tour (Red)

(Foto: golfwrx.com)

Det kommer også en Jason Day utgave som er prikk lik den Day bruker på touren. Den som kom tidligere i år hadde siktelinje på toppen, mens denne putteren er helt rød på oversiden. 

Den siste utgaven, Spider Tour Platinum, kommer med platinum-farge og røde "vinger", med siktestrek på toppen.

Alle tre puttere kommer for salg 1. mars 2017

Veiledende pris er foreløpig ukjent.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.