Nike fortsetter lisseløs satsing

Nike fortsetter lisseløs satsing

Nike fortsetter storsatsningen på klær og sko. Lunar Command 2 er et friskt pust i en allerede stor skofamilie.

Lunar Command 2 kommer i to utgaver; En sko med den populære BOA-løsningen i stedet for lisser, og en sko med tradisjonell snøring.  Ved hjelp av BOA kan du stramme skoen ved hjelp av en skruknott på skoen, istedenfor å bruke vanlige skolisser, en løsning som blir stadig mer populær blant produsenter av golfsko.

Nike Lunar Command 2 BOA kommer med “Lunarlon”-skum i sålen, som skal skape mer komfort fra hæl til tå. Den kommer også med “Flywire”-teknologi i lissene. Dette gjør at skoen sitter bedre og gir god støtte for hele foten. 

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Paul Casey blir sannsynligvis å se med BOA-skoen i årets første PGA Tour-turnering på Hawaii. (Foto: Paul Casey/Instagram)

I tillegg skal Command 2 BOA være så godt som vanntett, på grunn av membranen som er festet i den øvre delen av skoen. Alt dette skal skape en lett og stabil følelse når du er ute på banen.

Lunar Command 2 likner veldig på Lunar Command 2 BOA. Den største forskjellen er at Lunar Command 2 ikke kommer med BOA-teknologien, og kan kjøpes i en bredere variant for mer stabilitet. Begge utgavene kommer dessuten med syv spikes, som kan byttes når de blir slitt.

Mens Lunar Command 2 BOA lanseres i sort og hvitt, vil Lunar Command 2 komme i et bredere fargespekter. Lunar Command 2 kommer i første omgang i hvitt, sort, rødt/sort, grønt/hvitt og grått/gult.

Nike sier også at flere farger vil komme utover sesongen for Lunar Command 2.

Skoene er tilgjengelig nå og veiledende pris er 1399 kroner for Lunar Command 2 BOA og 1199 kroner for Lunar Command 2.

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.