Betal ikke dobbel ansvarsforsikring | norskgolf.no
Noen baner i utlandet forlanger at du betaler en ansvarsforsikring i tillegg til greenfee. Men den har du betalt. Foto: Shutterstock

Betal ikke dobbel ansvarsforsikring

Du har allerede betalt en gang med klubbkontingenen.

Alle spillere tilsluttet klubber i Norges Golfforbund har også en automatisk ansvarsforsikring som dekker ansvar ved spill på baner i hele verden. Enkelte utenlandske baner krever en slik forsikring, og det er ikke uvanlig at man må betale ekstra for dette.

Men den forsikringen skal du ikke behøve å betale.

Med Ifs forsikring, som altså ligger innbakt i klubbkontingenten, har norske golfere med gyldig golfkort allerede en slik ordning.

Kommentarer

Norsk Golf-redaksjonen har nettopp mottatt en e-post fra informasjonsavdelingen i NGF som forteller at golfforbundet, blant annet etter innspill på disse sidene, har tatt opp spørsmålet med det spanske golfforbundet. Dessverre med negativt resultat. Den spanske generalsekretæren gjør det klart at alle baner i Spania med rette kan kreve denne ekstraavgiften. Derfor må vi nok alle belage oss på å betale også i nærmeste framtid. Alle anbefales likevel å ta med sitt forsikringsbevis fra Norge. Vi beklager at artikkelen over ikke medfører 100% riktighet. Vi forholdt oss til informasjon som da var tilgjengelig for oss.

Dette sker, fordi Sildenafil er beregnet på at gøre vener mere thiner der kan forbedre blodgennemstrømningen til alle de dele af kroppen, og den samme tendens har alkohol. køb viagra. Det gør fartøjer og vener thiner.
Dårlig at ingen fra NGF eller Norsk Golf følger opp dette. Her er en link til side der man kan skrive ut forsikringsbevis på engelsk. http://www.golfforbundet.no/wip4/detail_wide.epl?id=456429&cat=2605&q=fo... Dette sammen med utskrift av golfkort på engelsk må være nok. Det finner dere her ---- http://www.golfforbundet.no/wip4/gk_verify.epl?cat=10169
Vi har nettopp komt hjem fra Polaris/ Murcia hvor vi ble avkrevd €3 pr dag pr spiller i "lisens eller forsikring". Utskrift av Ifs brev var ikke gyldig fordi Presidenten i Murcia & Omeng Golf Forbund krevde at akkurat deres forsikring måtte betales. Flott hvis NGF går ut og avklarer dette
Litt uderlig at ikke NGF gjør seg bryet med å svare på et slikt viktig spørsmål og som helt sikkert gjelder mange spillere? Kanskje de ikke leser Norsk Golf?
Hei Opplever det samme som Dag oh Lisbeth på flere av banene i Spania, Siden det ikke er svar på noen av innleggene, lurer jeg på hva NGF gjør med denne saken?
Jeg leier i dag en spillerett ved Haga Golfklubb. Har derfor ikke meldt meg inn på nytt i min "postkasse-klubb" for 2010. Er man da forsikret gjennom medlemsskapet til den man leier spilleretten fra?
Før helgetur til Alicante siste helg i februar ble forsikringsbeviset fra IF skrevet ut og lagt i golfbagen. På Alicante Golf krevde de at det skulle betales ansvarsforsikring pga banens beliggenhet, og forsikringsbeviset ble hentet frem. Men, nei. Dette hadde ingen verdi der! Kun deres forsikring var god nok! Hvilken nytte har det da at NGF har en verdensdekkende ansvarsforsikring?
Hei Vi har opplevd akkurat det samme på PolarisWorld sine baner i Murcia hvor de henviser til et skriv fra Spanish Golf association. Det er mange nordmenn som spiller i Spania så kunne det vært gjort ett fremstøt her fra NGF? Man føler seg ganske kranglevoren når man står der og krever sin rett for 3 euro per spill, men det er tull å betale 2 ganger for samme tjeneste.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
VG GOLFGUIDE