Live i London | norskgolf.no
GOLF LIVE: Paul Casey og Colin Montgomerie skal demonstrere god golf og snakke direkte til publikum på Golf Live i London. (Foto: All Over Press).

Live i London

London Golf Club er vert 18.-20. mai for ’Golf Live’ – der golfere kan se kjente spillere som Paul Casey og Colin Montgomerie i aksjon, og prøve årets heteste nye produkter.

Tekst: Kaia Means

 

Alle som har lidenskap for golf er målgruppen for det interaktive eventet Golf Live som organiseres på London Golf Club 18.-20. mai i år.

 

Tourspillere, blant andre Paul Casey og Colin Montgomerie, skal demonstrere god golf og snakke direkte til publikum på arrangementet.

 

I tillegg vil alle utstyrs- og klesleverandører være til stede i messehallene. Hovedsponsoren på Golf Live er Sky Sports HD, og de kaller arrangementet for ’verdens ledende interaktive golfshow.’

 

Spillerne kommer til å bli plassert i uvante situasjoner, og vil snakke med publikum om strategi og teknikker. I tillegg blir det individuelle ’master classes.’

 

Det vil være en juniorgolfklinikk og flere forskjellige konkurranser som publikum kan delta i.

London Golf Club i Kent, sørøst for London, har to baner, Heritage og International. Heritage er det Jack Nicklaus som står for, mens International er tegnet av Ron Kirby.

 

www.golfliveevent.com

Kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
VG GOLFGUIDE