Golfbrillen RadarLock | norskgolf.no
HIGH TECH: Oakleys RadarLock-solbriller er rettet mot golfere. (Foto: Oakley)

Golfbrillen RadarLock

Oakley lanserer nå en ny modell kalt RadarLock. De har allerede et godt grep på golfmarkedet med briller som FastJacket men et innovativt selskap som Oakley hviler ikke på laurbærene.

Tekst: Christian Furu

 

RadarLock har Switchlock teknologi som gjør at man enkelt og raskt kan skifte linser. På den måten kan man tilpasse seg forskjellige værforhold og ikke minst aktiviteter. G30 linsen er spesielt utviklet for golf og passer selvsagt til RadarLock. 

 

Oakley har brukt sine egenutviklede materialer O Matter og Unobtainium for å gjøre RadarLock ekstremt lett, ha god passform og sitte godt fast også når man svetter og er i aktivitet. Man kan til og med skifte ut neseputen. Det er ikke bare golfkøller man kan få tilpasset, solbriller kan også være en vitenskap.

 

RadarLock kommer i butikkene 1.mai. 

Kommentarer
de var dritfete! kanskje litt for like mine radar path, så disse får nok vente en stund for min del, hehe.
Kven er det som har agentur for Oakley i Noreg?
Tidligere har det vært slik at agenter har jobbet for Oakley her i Norge, at det ikke har vært et eget firma. Jeg kan sjekke litt mer og se hva jeg kan finne ut men jeg er ganske sikker på at det er slik også i dag. Produktene er lett tilgjengelig i nettbutikken deres med norske priser - http://no.oakley.com/store. Jeg ser at de har oppdatert nettbutikken etter at jeg skrev denne artikkelen. Radarlock Path 2.440,- Polarized Radarlock Path 2.800,- Radarlock Pitch 2.440,- Alle kommer med to linser/glass.
Men de er stygge.
Luxottica har agenturet på Oakley

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
VG GOLFGUIDE