Kort prosess | norskgolf.no
SKUFFET: Christian Aronsen klarte ikke å ta med seg sitt gode spill på Ecco Tour over til Nordea-touren. (Foto: Christian Døvle)

Kort prosess

Ingen av de tre nordmennene som deltok i ukens Nordea Tour-turnering i Sverige klarte cuten.

Både Christian Aronsen, Øystein Engevik og Rikard Halvorsen må reise slukøret hjem fra Söderby GK utenfor Stockholm, etter skuffende spill i Nordea Tour-turneringen Söderby Masters by Hemmabutikerna.

 

Mest overraskende er det kanskje at Aronsen misset cuten, med tanke på hans solide spill så langt i år på Ecco Tour, der han ligger på andreplass på tourens sammenlagtranking, Backtee Race to Himmerland.

 

Kun de 45 beste av feltet på 151 spillere kvalifiserte seg til lørdagens tredje og avsluttende runde, og det var Øystein Engevik som endte nærmest av de norske.

 

Bergenseren slo tilbake etter sin skuffende 76-runde torsdag med en andrerunde på to under par, som akkurat ikke var nok til å klare cuten. Tre slag bak ham endte Christian Aronsen, som aldri klarte å komme inn i flytsonen. Med åtte bogeys og to dobbelbogeys på scorekortene etter to runder blir det vanskelig å hevde seg i toppen, selv med åtte birdies totalt.

 

Heller ikke for Oppegård-spilleren Rikard Halvorsen skulle spillet sitte denne uken. Han runder på 76 og 75 slag holdt til en delt 96. plass.

 

Svenskene Max Munther og Victor Hielte deler ledelsen på ti under par. Neste turnering på Nordea Tour er forøvrig Svedala Open 31. mai - 2. juli. 

Kommentarer
Både øystein og Rikard kommer med Ellen
Etter å ha sett startlista for Svedala Open, så ser det ut til at det er bare Christian avde tre som får starte. Richard står oppført som 10. reserve og Øystein som siste reserve - av ca. 250 påmeldte. En annen norsk som det ser ut til at får starte på Svedala Open er Dennis den Roover.

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
VG GOLFGUIDE