Casey må trekke seg, 14-åring overtar | norskgolf.no
EN UT, EN INN: 14 år gamle Andy Zhang (innfeldt) tar plassen til Paul Casey i U.S. Open. (Foto: All Over Press)

Casey må trekke seg, 14-åring overtar

Paul Casey har trukket seg fra U.S. Open. Det betyr at 14 år gamle Andy Zhang blir den yngste U.S. Open-deltageren i etterkrigstiden.

Paul Casey måtte bite i det sure eplet og trekke seg fra ukens U.S. Open-turnering, etter å ha slått opp en skade i skulderen han har slitt med i lengre tid. Erstatteren hans blir 14 år gamle Andy Zhang fra Kina, som blir den yngste deltageren i turneringen i nyere tid.

 

- Man er alltid skuffet når man ikke får spilt på grunn av en skade, spesielt når det er snakk om U.S. Open. Jeg har forsøkt å spille meg tilbake fra skulderskaden, men jeg tror jeg forhastet comebacket mitt litt, og jeg er ikke klar for en majorturnering ennå. Jeg er nærme, men blir ikke klar denne uken, måtte en skuffet Paul Casey konstatere.

 

Andy Zhang ble født 14 desember 1997, og spilte en regional kvalik til turneringen i Florida 4. juno. Med runder på 70 og 72 slag klarte han ikke å kvalifisere seg direkte til turneringen, men kapret den første reserveplassen.

 

Nå blir han den yngste spilleren som spiller U.S. Open siden Andre Verdenskrig. Før ham var det Tadd Fujikawa som holdt rekorden. Han var 15 da U.S. Open ble spilt på Winged Foot Golf Club i 2006.

Kommentarer

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
VG GOLFGUIDE