Flere spillere bytter til Tiger-skoene | norskgolf.no
HYPE: Aldri har det vært mer skriveri om en golfsko enn Nikes nye TW´13. (Foto: All Over Press)

Flere spillere bytter til Tiger-skoene

Nike TW13 skoen kunne ikke fått bedre reklame rundt lanseringen. Tiger vinner igjen, og er kanskje hetere enn noen gang når US Open står for døren.

Tekst: Christian Furu

 

Fra skoene første gang ble sett har vi fått drypp med informasjon fra Nike om ideene bak og hva de ønsker å oppnå. TW13 er «inspirert av FREE», som Nike selv sier det. Sålen er faktisk basert på Nike Special Field Boot som er en støvel laget for USAs marine, hær og spesialstyrker. En langt mer stabil og stivere type sko enn joggeskoene men som allikevel bevarer grunnprinsippene i FREE.

 

Hva betyr så dette i praksis? Trolig at skoen passer for langt flere typer spillere enn den hadde gjort med en rendyrket FREE såle.

 

Beviset fikk vi i går, da Nike la ut et bilde på Twitter av Calle Petterson på treningsrunde med TW13. Det skal bli spennende å se om flere spillere går over til TW13.


Er du en av dem som allerede har kjøpt TW13? Del gjerne din erfaring i kommentarfeltet.

Kommentarer
Det er merkelig at såpass mange kjøper disse skoene. Virker som folk bare kjøper de fordi Tiger bruker dem. Footjoy er overlegne når det gjelder golfsko, og egentlig rart at noen kan tenke på å kjøpe noe annet enn det. En annen ting er å være sponsa av Nike; men om man skal kjøpe en sko til 1800 kr får man mye mer for pengene i form av FJ Dryjoys eller beste modellen til FJ Icon (Kanskje den beste skoen lagd noen gang). De er mer stabile, ser langt bedre ut, personlig har jeg aldri blitt vått i FJ skor med mindre jeg har gått i høy rough! Men vær så god og kjøp TW13 sko, mener at det er å kaste penger ut av vinduet.
Har hatt disse i noen uker nå og vil si at de er veldig gode å spille i. De første rundene var jeg kanskje litt mer sliten under føttene enn med andre golfsko men dette kommer av at man bruker hele foten mye mer aktivt når man går. Verdt å kjøpe :)
Har hatt TW13 i en uke, spilt 5 runder, hvorav 3 turneringer. Har bare ett ord som kan beskrive disse skoene, FANTASTISK. De sitter som støpt på foten, vanntette er de definitivt, så lenge man ikke får vann fra buksen, så renner ned ovenfra. Stabile, myke sko, som har endre mye for meg, som spiller aktivit i turneringer. Fra normalt å ha vondt i beina etter en runde, til å ikke kjenne noenting. Kan egentlig gå en runde til uten problemer. Anbefales på det sterkeste!!
Hvor har dere bestilt de fra? Noen anbefalinger om gode onlinebutikker som er trygge å bruke?
Den eneste norske nettbutikken jeg vet har dem er onlinegolf.no. De fleste proshoper kan sikkert også sende så lenge du betaler frakt. Tror Sola også selger TW13.
De selges på Haga GK for 1798,-
Jeg har hatt TW13 skoene siden 1.juni og er strålende fornøyd. Utrolig stabile og sitter virkelig etter foten selv om man står skrått. Føler nesten som man har på seg en sokk!!! Så bra former de seg etter foten. Jeg kan anbefale de på det sterkeste!!!
Skal du kjøpe disse online bør du kjøpe i stor størrelse, type .5-1 størrelse større enn hva du vanligvis bruker. Det virker som de prøver å holde hva de påstar angående vanntetthet, men dette går utover pusteevnen. Man blir fort bløt på beina, men dette skyldes forsvette!
Jeg bruker også samme størrelse i TW13 som andre Nike golfsko, men de sitter litt tettere på foten enn f.eks Lunar Control. Merket det spesielt på forfoten. Balansen mellom pusting og vanntetthet er vrien å få perfekt.
Tydelig at dette er forskjell fra bein til bein. Jeg kjøpte mine i samme str som jeg bruker ellers og de sitter perfekt. Jeg har eller ikke opplevd å bli bløt på beina

Skriv ny kommentar

Innholdet i dette feltet blir holdt privat og vil ikke bli vist offentlig.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.
VG GOLFGUIDE