To andreplasser på rad på Krogh

To andreplasser på rad på Krogh

Kristian Krogh Johannesen endte på andreplass for andre gang på rad. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Kristian Krogh Johannessen fortsetter å overbevise i sin første sesong som proff. 

 

19-åringen fra Drammen GK gikk fredag i lederball for andre turnering på rad under sisterunden av Österlen PGA Open i Sverige. Til tross for en solid avslutning på tre under par, kom han akkurat til kort denne gangen også.

Johannessen var på par for dagen ved runding, og hadde på det tidspunktet falt fra ledelse med ett slag til å ha fire slag opp til toppen. På back nine tråkket han inn gassen med tre birdies og resten par. Dessverre ble det en birdie for lite.

Med en totalscore på 13 under par ble han kun slått av danske Patrick Winter. Når tourens Order of Merit oppdateres i løpet av uken, vil Krogh Johannessen ha klatret til rundt en 10. plass. Topp-5 ved sesongslutt sikrer Challenge Tour-kortet for 2016.

Krogh Johannessen var ikke den eneste nordmannen som bet godt fra seg i Sverige. Christian Aronsen (Miklagard GK) delte 9. plassen på syv under par. 

To slag bak ham landet Nordic League-lederen Eirik Tage Johansen på delt 17. plass.

Neste uke kommer Nordic League til Norge for første gang i år. Nordea Challenge spilles på Hauger fra tirsdag til torsdag. 

Resultater


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.