To år før Solum er tilbake til normalen

To år før Solum er tilbake til normalen

PRAGMATISKE: Solum GK klarer å åpne til sesongstart, tross siste ukers utfordringer. (Foto: Solum GK/Facebook)

Raset og arbeidet rundt Skjeggestadbrua har gått hardt ut over Solum Golfbane inntl E18. Klubben er likevel optimister.

Klubbens daglige leder, Bjørn Mønster sier til NRK Østafjells onsdag  at det kan ta opp til to år før banen er tilbake som før.

– Vi ser at denne sesongen her går jo, og så går sannsynligvis neste sesong også før vi får alt på plass. Det er et to års prosjekt, sier han.

Han er likevel optimist for tiden fremover, og sier at det skal være klart for golfspill ved årets sesongstart. Hull 13 blir flyttet og hull 14 blir forkortet.

– Vi legger nå hull 13 på et annet sted, vi forflytter det helt over på den andre siden, og der får vi et spennende hull. Nå blir det mye mer oppoverbakke, sier han til NRK.

NB! Til tross for at brukollapsen i Holmestrand har gått hardt ut over banen, er det noen som ser det positive i situasjonen! Bildet under er fra klubbens Facebook-side:


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.