Årets første topp-10 på Westrup

westrup

OPPTUR: Caroline Westrup tok sin første topp 10-plassering siden juni i fjor. (Foto: Getty Images)

Caroline Westrup leverte sin beste turnering for året i Guardian Retirement Championship.

Det er liten tvil om at norsk kvinnegolf seiler i medvind denne sesongen. Et halvannet før de golf står på det olympiske programmet for første gang på over 100 år, har det blitt tøff konkurranse blant de norske Team Norway-jentene om hvem som skal gi Tutta selskap i OL-troppen.

Denne helgen var det den ferske norske statsborgeren, Caroline Westrup som sørget for oppturen, da hun endte på en sterk 8. plass i Symetra Tour-turneringen Guardian Retirement Championship.

Bærum GK-spilleren delte 21. plassen før den sisterunden, og den bogeyfrie avslutningen på to under par var nok til å ta løfte henne akkurat innenfor topp-10.

Westrup har klart cuten i alle de fem Symetra-turneringene hun har spilt i år. Før denne uken var 19. plassen i Volvik Championship i februar hennes beste plassering. Dette var Westrup sin første topp-10-plassering på Symetra Tour siden juni i fjor.

Neste turnering, Self Regional Healthcare Foundation Women’s Classic spilles i South Carolina 7. til 10. mai. Det blir sannsynligvis sesongstart for en annen Team Norway-spiller, Marita Engzelius som har vært satt ut av spill i noen måneder med en skade i hånden.

Resultater Guardian Retirement Championship 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.