Årsbeste på «Aron» i Danmark

Årsbeste på «Aron» i Danmark

5. PLASS: Christian Aronsen leverte årsbeste i Danmark. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Christian Aronsen ble beste norske spiller i Nordic League-turneringen Bravo Tours Open.

Denne uken var 11 nordmenn i aksjon på Rømø Golf Links i Jylland. Der var det veteranen Christian Aronsen som bet best fra seg av de norske spillerne. 

Med runder på 74, 71 og 73 slag endte Miklagard-golferen på +2 sammenlagt og delt 5. plass. Det er hans beste plassering denne sesongen. På fem Nordic League-turneringer i år står han nå med en topp 10-plassering og en topp 5-plassering.

5. plassen gjør at Aronsen klatrer til 15. plass på Nordic League-rankingen. Det er topp-5 der ved sesongslutt som kvalifiserer seg til neste års Challenge Tour, slik Elias Bertheussen klarte i fjor gjennom sin fjerdeplass på rankingen.

Det var kun to spillere som endte under par i den kraftige vinden denne uken: Vinneren Daniel Løkke (Danmark) vant med hele fem slags margin (-7) over svenske Christopher Feldborg-Nielsen.

Nest beste norske spiller var Stavanger GKs Ole Berge Ramsnes på delt 14. plass (+5). Han står nå med en 7. plass og 14. plass på de to turneringene han har spilt i år.

Den ferske proffen Kristian Krogh Johannessen endte på 27. plass på syv over par, med Nordic League-lederen Eirik Tage Johansen hakk i hæl på 29. plass.

Neste Nordic League-turnering, NorthSide Charity Challenge slår i gang på Lyngbygaard Golf 6. mai.

 

Resultater 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.