Bertheussen og Halvorsen misset cuten

Bertheussen og Halvorsen misset cuten

Elias Bertheussen (bildet) og Andreas Halvorsen misset cuten i Danmark. (Foto: Christian Døvle/Norsk Golf)

Elias Bertheussen og Andreas Halvorsen fikk det aldri til å stemme i Made in Denmark Challenge i København.

Elias Bertheussen startet andre runde bare ett slag utenfor cutstreken. Den kunne han se langt etter på fredag. Med en andrerunde på ti over par (81), hans høyeste score som proff, endte trønderen hele 15 over par sammenlagt, og syv bak cutstreken

Bertheussen startet runden lovende med birdie allerede på åpningshullet, men dessverre skulle det også bli hans siste. Han fulgte opp med fire bogeys på front nine, etterfulgt av tre dobbelbogeys og en bogey på back nine.

Den ferske proffen Andreas Halvorsen (18) løftet spillet sitt betraktelig på andrerunden. Hans 73-runde var en bedring på seks slag fra gårsdagen, men med +10 sammenlagt kunne han likevel ikke unngå sin tredje missede cut på tre forsøk på Challenge Tour.

Engelskmannen Jack Senior leder turneringen foreløpig på fire under par. Kun fem spillere i hele feltet er under par etter halvspilt turnering.

Neste mulighet på Challenge Tour kommer i Østerrike neste uke. Kärnten Golf Open spilles fra 21. til 24. mai.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.