Bogeyfri Engzelius på 12. plass i North Carolina

Bogeyfri Engzelius på 12. plass i North Carolina

Marita Engzelius spilte sin tredje beste Symetra Tour-turnering noensinne. (Foto: Christian Døvle/Norsk Golf)

Marita Engzelius klatret på sisterunden av Mission Health Wellness Classic på Symetra Tour.

Oslo-golferen har slitt med en skade i hånden og håndleddet de første månedene av sesongen, og fikk ikke sin sesongstart på Symetra Tour før forrige uke. Der ble det til slutt 53. plass i hennes første turnering på nesten et halvt år.

Forrige uken var hun i gang igjen i North Carolina, og Mission Health Wellness Classic. Fredag slo hun til med en åpningsrunde på fem under par (67), og gikk dermed rett til toppen av leaderboardet.  Den klarte hun dessverre ikke å holde på lørdag, og falt til 19. plass med en runde på en over par.

Under søndagens tredje og avsluttende runde viste hun imidlertid bedre takter igjen. Hun rundet av uken med en bogeyfri score på tre under par (69), og klatret med det til delt 12. plass. Dette var Engzelius´ tredje beste plassering i sin drøyt to år lange Symetra Tour-karriere.

Sør-koreaneren Jimin Kang vant turneringen på 15 under par, åtte slag foran Engzelius og fem foran de fire amerikanerne som delte andreplassen.

Neste turnering, Symetra Classic spilles 21. til 23. mai.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.