Kongen er tilbake

Cobra King LTD driver

Cobra drar fram et legendarisk navn når de lanserer høyteknologiske superkøller.

Det høres utrolig ut, men Cobra har faktisk jobbet med samarbeidspartnere innen romfartsteknologi siden 2014. Resultatet av dette er nye, unike materialer og ideer man ikke kunne klart å forestille seg for bare få år siden.

Cobra King LTD driver

King LTD har en åpning i sålen som Cobra kaller SpacePort. Ikke bare fjerner du vekten ved å skrue den løs, du kan se innsiden av køllehodet gjennom åpningen. Bruk av vekten endrer køllens egenskaper, blant annet oppnår man det Cobra kaller Zero CG. Cobra mener de har oppnådd bedre ballbane, høyere ballhastighet og lavere spinntall. Med andre ord kinderegget alle sier de lager. 

Cobra King LTD driver

Med King LTD har Cobra uansett fått golfverdens oppmerksomhet. King LTD og King LTD Pro kommer for salg 1.oktober, med veiledende pris 4495,-. 

En liten ting til, som Apple ville sagt det. Disse jernene hører også til serien, bare så det er sagt.

Cobra King jern

 

Christian Furu

Christian Furu

Les flere av mine artikler.

Christian Furu er utstyrsekspert i Norsk Golf.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.