Dustin Johnson trekker seg fra OL

Dustin Johnson trekker seg fra OL

Er den første amerikaneren som sier han ikke reiser til Rio på grunn av frykt for zikaviruset.

I en uttalelse publisert på Golfchannel.com, sier Johnson:

– Paulina og jeg planlegger å få flere barn i nær fremtid, og jeg føler det hadde vært uansvarlig å sette meg selv, henne og vår familie i fare. Jeg mener jeg gjør det riktige for meg selv, og viktigst av alt, min familie.

Dermed overtar Patrick Reed Dustin Johnson sin plass i den amerikanske OL-troppen. Reed har allerede sagt at han definitivt kommer til å spille.

Det amerikanske laget består nå av Reed, Bubba Watson, Jordan Spieth og Rickie Fowler. De to sistnevnte er imidlertid avventende i forhold til situasjonen i Brasil. Jordan Spieth sa senest i forrige uke at han er usikker på om han reiser til OL. I så fall vil den første golfturneringen i OL på 112 år være uten de fire beste spillerne i verden.

Les også: Trekker seg fra to majors for å spille OL 

 

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.