Fan får gå caddie for Garcia etter å ha mast i 206 dager på rad

Fan får gå caddie for Garcia etter å ha mast i 206 dager på rad

Sergio Garcias caddie, Glen Murray, må si fra seg jobben for en dag før British Masters slår i gang. (Foto: Getty Images)

Noen ganger lønner det seg å mase. Etter å ha pepret sin store helt med innlegg på Twitter får Mark Johnson endelig oppfylt drømmen om å gå caddie for Sergio Garcia.

Takket være sosiale medier får fans muligheten til å komme tettere på golfstjernene enn noen gang. I tillegg til å følge deres liv bak kulissene går det noen sjelden ganger også an å kommunisere med dem.

Engelskmannen Mark Johnson har gått ett skritt lenger og lanserte 7. juli i fjor sommer et Twitter-prosjekt, som skulle vare i 206 dager. Prosjektet bestod i av at han hver eneste dag skulle skrive til Sergio Garcia med hashtaggen #Letmecaddieforyou.

28. januar fikk han endelig respons. Når pro-amen før British Masters spilles i september, får Johnson æren av å bære bagen til Garcia.

Under kan du se et lite knippe av innleggene Johnson har sendt Garcia i løpet av de siste månedene. Vi gratulerer med at han endelig fikk "napp"!

(Hvis du kunne gå caddie for en spiller, hvem hadde du valgt? Kommenter under!)

Les også

Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.