Flere uker på sidelinjen venter Daffinrud

Flere uker på sidelinjen venter Daffinrud

Tonje Daffinruds håndledd var mer skadet enn først antatt. (Foto: Benjamin A. Ward/Norsk Golf)

Tonje Daffinruds vonde håndledd som gjorde at hun måtte trekke seg fra forrige LET Access-turnering på Drøbak var verre enn først antatt.

 

Daffinrud har hatt en solid start på sin første Ladies European Tour-sesong med tre topp 20-plasseringer på de fem turneringene hun har spilt og en respektabel 32. plass på pengelisten.

Nå kan det imidlertid gå et par måneder før vi ser henne i turneringsaksjon igjen.

Team Norway-spilleren deltok nylig i LET Access-turneringen Drøbak Ladies Open. Der måtte hun trekke seg etter åpningsrunden på 77 slag på grunn av smerter i håndleddet. Mandag skriver hun på sin Facebook-profil setter henne ut av spill i flere uker.

– MRI-bildene viste at håndleddsskaden var verre enn først antatt, og jeg får ikke lov til å slå fulle slag de neste fem-seks ukene. Åpenbart veldig skuffet, men jeg skal jobbe hardt for å komme tilbake bedre enn noen gang. Jeg kommer definitivt til å jobbe MYE putting, skriver hun på sin Facebook-profil.

Heldigvis for Daffinrud er det et forholdsvis rolig turneringsprogram på Ladies European Tour de neste ukene. Frem til midten av juli skal det kun spilles to turneringer. Det er nærliggende å tro at hun også trenger litt tid på å trene seg opp igjen når hun kan begynne å slå fulle slag i andre halvdel av juli en gang.

Daffinrud er ikke den eneste Team Norway-spilleren som har blitt stoppet av skade i håndleddet denne sesongen. Marita Engzelius pådro seg både senebetennelse og begynnelsen på et tretthetsbrudd i november i fjor, og gikk glipp av de to første månedene av årets Symetra Tour-sesong. Hun gjorde comeback for en måned siden.

 


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.