Golfshopen utvider butikken i Tønsberg

Golfshopen utvider butikken i Tønsberg

Golfshopen fortsetter å vokse og har nå fått større lokaler i Tønsberg.

– Grunnet sterk vekst har vi utvidet vår butikk og lager i Tønsberg. Vårt totale areal er på over 700 kvadratmeter, fordelt på butikk, lager, kontorer, fitting-studio og muligheter til å teste alle puttere, skriver Petter Rygg i Golfshopen.no i en pressemelding.

Butikken markerer åpningen med åpningstilbud frem til og med 9. juni, og de samme tilbudene gjelder også Golfshopens butikk på Fornebu.

– Vi får vist frem våre produkter langt bedre i den nye butikken, og vår logistikk på lageret har blitt meget bra og effektiv. Vi tilbyr custom-fitting i vårt store studio i andre etasje, hvor du får tilpasset utstyret som passer deg best. Vi er meget fornøyd og håper du som kunde setter pris på våre nye fasiliteter, heter det i pressemeldingen.


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.