Haverdals Golfklubb

Haverdals Golfklubb

(Foto: Visit Sweden)

Haverdals Golfklubb ligger ved havet rett nord for de kritthvite strendene i Halmstad.

Banen med herlig seasidekarakter regnes som middels krevende og har flere smale hull, og den passer godt for både nybegynnere og lavhandicappere.

Banebeskrivelse

Golfbanen har klassisk seasidekarakter og er plassert på sandgrunn. Sistnevnte bidrar til ekstra lang golfsesong og meget gode spilleforhold med raske greener. Det flate terrenget gjør runden enkel å gå, og banens layout bringer spilleren gjennom både åpent banelandskap og lunt skogsmiljø. Dette med lunt er et poeng - på Haverdals er vinden alltid en faktor man kan regne med spiller inn – på både korthullene og de lengre.

Verdt å merke seg, er signaturhullet hull 14. Dette er et kort par 3 hull med en dam i forkant av green og et tre mellom dammen og tee. I bakkant av green fins det green. Vinden bidrar ofte til å sette en ekstra spiss på utfordringen.

(Foto: Visit Sweden)

18-hullsrunden avsluttes i et vakkert skogsmiljø med høyreiste furutrær på hull 15, hull 16 og hull 17. På hull 18 åpner imidlertid landskapet seg igjen, og greenen ligger rett foran utserveringen på klubbhuset.

Miljø og treningsfasiliteter

Haverdals byr på flotte treningsområder med en stor drivingrange, gratis korthullsbane og et treningsområde man kan benytte egne baller på. Haverdals Golfkro står for god mat i klubbhuset og på uteserveringen, og rett ved siden av fins det også en innholdsrik proshop med alt man trenger av utstyr. Man kan leie golfbil og tralle av klubben.

På Haverdals Golfklubb møtes greenfeegjestene av et åpent, inviterende miljø. I mai måned 2016 arrangerer klubben ”PGA Halmstad Ladies Open”, en delturnering på Let Access Series og Nordea Tour. Klubben har også en jungelbane for de minste barna som ikke spiller golf. Den går gjennom skogen og man spiller den med tennisballer eller innebandyballer.

Overnatting

Haverdals GK har oppstillingsplasser for campingvogner og bobiler rett ved klubbhuset. Klubben samarbeider også med en rekke overnattingssteder og hotell i nærheten om gunstige golfpakker. For informasjon, se hjemmesiden.

 

 

 

Fakta om Haverdals Golfklubb

18-hullsbane

Par 72

Sesong: Se klubbens hjemmeside for oppdatert informasjon

Hektometer. 62, 57, 52, 49, 40

Arkitekt: Anders Amilon og Christian Lundin.

Greenfee: Varierer mellom 380-550,- etter klokkeslett. Ta kontakt med klubben for oppdatert informasjon.

Korthullsbanen: Gratis

Adresse: Slingervägen 35, 305 70 Haverdal

Tlf: 0046-46 35 14 49 90

E-post: info@haverdalsgk.se

Hjemmeside: www.haverdalsgk.se

Veibeskrivelse

Banan ligger ved Halmstads kystvei, 11 km nord for Halmstad og 4 km sør for Haverdal. Skilt ved Lynga viser hvor du skal ta av.

GPS

Latitude: 56.70867524876503

Longitude: 12.70403178623046


Norsk Golf ønsker at du deltar i debatten og diskuterer denne saken. Vi ber om en saklig og respektfull tone i kommentarfeltet. Vi tillater ikke banning, diskriminerende utsagn, utskjelling av andre debattanter, enkeltpersoner og grupper.

Innlegg som ikke er skrevet med fullt navn vil bli noe strengere moderert. Vi fjerner alle innlegg som vi mener ikke hører hjemme i det offentlige rom. Gjentatte brudd på reglene kan føre til utestengelse.